Svenska

 

Publikationer

Denna litteratur är uttryckt yttrande översättaren av Nikotin Anonyma Världen Servives godkänd litteratur och är för närvarande inte konferens godkänd. Översättaren är medlem av nikotin. Vi stödjer och posta denna litteratur i god tro att det kommer att fungera och göra det möjligt för nikotin missbrukare att hitta frihet från denna kraftfulla drogen.


Anonyma NikotinisterIngress

Anonyma Nikotinisteren introduktion

Bön Om Sinnesro För Nikotin Användare

Inför Den Dödliga Lockelsen

Till Dej Som Snusar

Anonyma Nikotinisters Tolv Steg

Anonyma Nikotinisters Tolv Traditioner 

Is this content helpful?

Denna litteratur är uttryckt yttrande, översättaren av Anonyma Nikotinister Världen Services godkänd litteratur och är för närvarande inte konferens godkänd. Översättaren är medlem av Anonyma Nikotinister. Vi stödjer och postar denna litteratur i god tro att det kommer att fungera och göra det möjligt för nikotin missbrukare att hitta frihet från denna kraftfulla drog.
 

Copyright och Återgivnings Policy

Alla privatpersoner och organisationer måste säkerhetsställa skriftligt tillstånd från Anonyma Nikotinisters Världsservice Kontor innan återgivning av något orginalmaterial från Anonyma Nikotinister. Fotokopiering av tryckt material eller kopiering från Anonyma Nikotinisters websida till någon annan websida eller publicering utan tillstånd är brott mot upphovsrättslagen. Medlemmar och icke-medlemmar uppmanas läsa brochyrerna på Anonyma Nikotinisters websida och/eller köpa material från webshopen.


Alla översättningar av Anonyma Nikotinisters literatur emottas i god tro och tillhör sen Anonyma Nikotinisters Världsservice. Privatpersoner, organisationer och medlemmar av Anonyma Nikotinister med tillstånd att producera och kopiera översatt literatur för distribution och/eller försäljning ska rapportera sådana aktiviteter till Anonyma Nikotinisters Världsservice kontor. Finansiell hjälp eller stöd i anslutning till sådana aktiviteter kan sökas ho Anonyma Nikotinisters Världsservice Kontor och belopp fastställs i samråd med Anonyma Nikotinisters Världsservice Styrelsemedlemmar.